
Грибний салат із зеленню
Грибний салат із зеленню - це дуже смачне блюдо. Гриби взагалі смачний продукт. Гриби відомі людству дуже давно. Люди наділяли цей продукт цілющими властивостями. А в Стародавньому Єгипті , гриби подносились в якості страв тільки фараонам - простим людям їх не дано було їсти. Фараони дуже шанували гриби. Сьогодні ми пропонуємо вам трохи побути фараонами і їсти такий прекрасний грибний салат із зеленню . Салат неймовірно порадує вас своїм смаком . До того ж , якщо ви дотримуєтеся пост таке блюдо відмінно може урізноманітнити ваш пісний стіл. Та й виглядає воно досить барвисто , тому може бути подано навіть на святковий стіл.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Oyster Mushrooms
200 г.
Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g
200 г.
Lollo Bionda Green Salad
50 г.
Eco Italian Herbs Seasoning
10 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
40 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Гриби, якщо мариновані - промити, якщо свіжі - помити, нарізати кубиками, обсмажити. Сир натерти на крупній тертці.
02
Помідори черрі помити і розрізати на четвертинки. Салат помити, просушити, нарвати руками.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, посипати травами і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores