Льежський салат - Image

Льежський салат

Number of servings: 5Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ми звикли, що салати - це зазвичай легка закуска перед головними стравами. Ними, звичайно, можна перекусити, але щоб заїсти - це досить складно. Існують (напевно саме тому) рецепти досить ситних салатів, які можна навіть подавати як основну страву. Вони досить ситні, і йому будуть раді не лише жінки, які стежать за своєю фігурою, а й чоловіки, які люблять щільно поїсти. Саме картопля надає цій страві не тільки смак, але і робить її ситною. Квасоля ж дуже корисна для організму, особливо дітей та особливо ​​молода квасоля. Такий салат не залишить байдужим нікого з присутніх за вашим столом. Тому що його смак вразить кожного з них.

Ingredients

Квасоля зелена стручкова

500 г.

Картопля

500 г.

Помідор

100 г.

Цибуля

1 шт.

Горіх мускатний

за смаком

Олія соняшникова

3 ст. л.

Оцет

1 ст. л.

Зелень

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Зварити картоплю, остудити, очистити і нарізати кубиками.

02

Стручки квасолі розрізати на 3-4 частини і зварити в підсоленій воді.

03

У гарячу квасолю додати картоплю, цибулю, олію, шматочки нарізаного помідора.

04

Дрібно посікти свіжу зелень. Додати зелень і мускатний горіх, змішати з іншими інгредієнтами. В оцет додати сіль і перець, нагріти і вилити в салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Льежський салат – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua