
Крем із шоколаду і вершків
Представляємо вашій увазі прекрасний рецепт приготування не менш приголомшливого крему з шоколаду і вершків. Такий шоколадний вершковий крем можна використовувати в якості перемазки коржів торту, тістечок, для наповнення трубочок. Його також можна успішно використовувати в якості самостійного десерту, додавши до нього горішки або ягоди. Як ви встигли помітити, в даному рецепті присутнього цукру дуже мало, тому крем виходить зі смаком насиченого шоколаду. Але в принципі, якщо ви великі ласуни, то цукру можна додати і трохи більше. Приготуйте такий крем про запас, і кожен день у вас буде новий десерт.
Ingredients
Цукор
1 ч. л.
Вершки
450 мл.
Шоколад гіркий
100 г.
Жовток яєчний
3 шт.
Preparation steps
01
У каструлі нагріти вершки з цукром на водяній бані, змішувати до розчинення цукру. Додати шоколад, змішувати до повного розчинення. Зняти з вогню.
02
Збити яєчні жовтки, влити їх в шоколадну масу. Перемішати.
03
Розігріти духовку до 170°С, викласти масу у форму для випікання, заповнюючи не до країв. Поставити форму на деко, налити воду в деко, поставити в духовку на 20 хвилин. Готовий крем охолодити протягом 2 годин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores