
Смажене морозиво в кукурудзяних пластівцях
Смажене морозиво - дуже популярний і смачний десерт. Припускають, що вперше це блюдо було приготовано у Франції. Його можна зустріти в меню кафе і ресторанів, але смажене морозиво легко можна приготувати і в домашніх умовах. Для успішного приготування страви морозиво слід якомога сильніше заморозити, щоб воно не розтануло. Ну а головною умовою, звичайно ж, є панірування. Можна замінити кукурудзяні пластівці якимись іншими, додати до них горішки, кокосову стружку. Щоб позбутися надлишків масла, потрібно ненадовго покласти готові кульки смаженого морозива на паперовий рушник перед подачею. Подають смажене морозиво, поливши медом, шоколадним або карамельним соусом.
Ingredients
Sante Corn Flakes 250g
300 г.
Limo Velvet Vanilla Ice Cream 75g
400 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
100 мл.
Preparation steps
01
Кукурудзяні пластівці подрібнити до стану крихти. З морозива сформувати кульки, обваляти в кукурудзяній крихті.
02
Кульки з морозива залишити в холодильнику на 1 годину.
03
Налити в сковороду олію, поставити сковороду на вогонь, викласти кульки морозива на 3 секунди, після повторно покласти в холодильник на 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores