
Рибний пиріг із картоплею
Хто сказав, що пироги бувають виключно солодкими? Ми хочемо запропонувати вам смачний і ситний пиріг з картоплі і риби. Його дуже просто робити, але при цьому він виходить такий смачний, що ви можете подавати його як основну страву, і ваші рідні та гості точно наїдяться ним. Адже картопля робить страву досить поживною, а риба не тільки доповнює картоплю, а й надає страві особливого смаку, вона робить її більш м'якою і ніжною. Цибуля доповнює всю страву. А якщо зробити це все, заливши тістом, то ви отримаєте чудовий пиріг, який буде красуватися у вас на столі. При чому ви можете його готувати і на будь-яке свято.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Top Grade Wheat Flour
200 г.
KhMZ Sour Cream 20%
100 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
100 г.
Baking Soda 500g
3 г.
Packed Potatoes
550 г.
Norven Cold Smoked Salmon Fillet 180g
300 г.
Packed Onion from 3kg
80 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Homemade Butter
10 г.
Preparation steps
01
З'єднати яйця, сметану, майонез, сіль, перець і соду (погашену лимонним соком). Добре перемішати і додати просіяне борошно. Замісити до однорідного стану. Розігріти духовку до 180°C градусів.
02
Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями. Картоплю помити, очистити, нарізати скибочками. Форму змастити вершковим маслом. Викласти скибочки картоплі, а зверху укласти цибулю.
03
Рибу (попередньо видаливши кісточки) нарізати скибочками. Укласти шаром на цибулю. Залити у форму тісто, залишити на 10 хвилин, щоб воно трохи проникло до шарів і поставити форму в духовку. Запікати близько 40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores