Чашушулі - Image

Чашушулі

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Чашушулі – традиційна страва грузинської кухні, що готується з м'яса (найчастіше яловичини або телятини), тушкованого з овочами і спеціями в томатному соусі. Страва виходить досить гострою і пряною на рахунок використання великої кількості гострого перцю, хмелі-сунелі, коріандру, аджики. Неповторний смак страва отримує за рахунок тушкування м'яса спочатку у власному соку, потім в томатах. За традицією чашушулі готують в казані або каструлі з товстим дном. У такому випадку м'ясо залишиться м'яким і ніжним, при цьому не втрачаючи соковитість. Краще використовувати соковиті і стиглі помідори сливовидної форми. У Грузії чашушулі подають зі свіжим лавашем без будь-якого гарніру.

Ingredients for the recipe

Beef Stew
279.90 - 329.90

Beef Stew

per 1 kg

Ingredients

Beef Stew

600 г.

Packed Onion from 3kg

7 ст. л.

Pink Tomato in Packing

200 г.

Garlic

1 шт.

Barilla Arrabiata Sauce 400g

за смаком

Bay Leaf

1 шт.

Cilantro 70g

1 пучок

Basil in Pot

1 пучок

Kotanyi Natural Saffron 12g

за смаком

Spice Coriander Ground

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Pripravka ground red pepper 20g

за смаком

Preparation steps

01

Нарізати м'ясо кубиками. Часник, цибулю і зелень дрібно подрібнити.

02

Помідори промити, розрізати на дві частини поперек, вичавити сік, м'якоть подрібнити.

03

М'ясо з цибулею покласти в каструлю, влити 100 мл. води, поставити на вогонь, тушкувати до м'якості м'яса. Поступово додаючи гарячу воду.

04

Додати м'якоть в каструлю, тушкувати до готовності. Висипати часник, зелень, додати спеції, томатний соус, посолити і поперчити. Прокип'ятити протягом 10 хвилин.

05

Прибрати з вогню, накрити кришкою, дати настоятися 10-15 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min