Суп з цвітної капусти з квасолею - Image

Суп з цвітної капусти з квасолею

Number of servings: 3Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Суп з цвітної капусти з квасолею – прекрасна страва для холодних зимніх вечорів, коли так хочеться чого-небудь гаряченького та тепленького. Крім того, коли холоди забирають так багато енергії, хочеться отримати її компенсацію хоча б в їжі. Зрозуміло, що в такому супі найсмачніше – це кольорова капуста. Крім поживної цінності цього овоча, звичайно ж таки вражають і його корисні властивості. Капуста містить цілий колодязь вітамінів, більше ніж потрібно нашому організму, високий в ній вміст мікроелементів та макроелементів. Тому її справді потрібно віддати пальму першості серед різних видів капуст та і серед усіх овочів в цілому. Не справедливо б було не згадати і не менш важливий компонент нашої страви – квасолю. Універсальність цього продукту справді дивує, її широко використовують для приготування борщів, салатів, гарнірів. Крім того вона характеризується надійністю, щодо постачальння будівельної речовини для клітин та прискорення засвоєння її організмом. Тому і в нашому випадку вона є невідємним атрибутом легкого та яскравого супу. Барвистості також додає і суміш духмяних італійських трав та щедро посипана зелена петрушка. Така насиченість смаками та корисністю звичайно ж таки змушує нас готувати цю страву знову і знову.

Ingredients for the recipe

Rud Quick Frozen Cauliflower 400g
77.99 - 83.99

Rud Quick Frozen Cauliflower 400g

400 g

Ingredients

Rud Quick Frozen Cauliflower 400g

400 г

Aro Canned Beans in Brine 400g

400 г

Onion

80 г

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

1 ч. л.

Garlic

2 зуб.

Vitana Vegetable Broth 1.1kg

500 мл

Banka Spetsii Italian herbs mixture of spices 100g

5 г

Parsley 70g

20 г

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Preparation steps

01

Цибулю і часник дрібно нарізати.

02

Нарізати капусту на маленькі суцвіття і відварити протягом 5-6 хвилин.

03

Тим часом розігріти глибоку сковорідку з олією, обсмажити нарізану цибулю і часник до м'якості протягом 4-5 хвилин. Додати в цибулю спеції, квасолю, бульйон, відварену капусту.

04

Все це на повільному вогні варити 5 хвилин.

05

Потім подрібнити блендером до однорідної маси.

06

Перед подачею прикрасити зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min