
Яловичина, смажена з ананасом і болгарським перцем
Одним із самих популярних видів м'яса серед слов'янських народів є яловичина. Вона вважається важливим постачальником білка і амінокислот. Ні для кого не секрет, що користь яловичини в її високій поживній цінності. Цей продукт добре поєднується з багатьма іншими продуктами, тому кожен раз яловичину можна готувати по-новому, знаходячи креативні варіанти. Яловичина, смажена з ананасом і болгарським перцем, - якраз такий варіант. М'ясо за цим рецептом виходить ароматним, ніжним і соковитим. Замість свіжого ананаса можна цілком взяти приблизно 300 г. консервованих ананасів. На гарнір до яловичини, смаженої з ананасом і болгарським перцем, підійде рис.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Brit Premium Wet Food with Beef Fillet for Adult Cats 85g
500 г.
Peeled Pineapple
1 кг.
Packaged Green Peppers
200 г.
Packed Onion from 3kg
150 г.
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Ананас із зрізаною шкіркою розрізати навпіл, відокремити і викинути жорстку серединку, а м'якоть порізати кубиками.
02
М'ясо нарізати невеликими шматочками, цибулю - півкільцями, перець - соломкою.
03
На соняшниковій олії злегка обсмажити цибулю, додати до неї яловичину, посолити, поперчити і смажити 25 хвилин, накривши сковороду кришкою.
04
Додати до м'яса перець, смажити 10 хвилин, а потім - ананаси і смажити ще 5-10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores