Торт "Lapis Surabaya" - Image

Торт "Lapis Surabaya"

Number of servings: 12Cooking time: 3 hDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Нехай вас не лякає рецепт цього торта. Тому що (це дивно, але) для цього торта потрібно 30 жовтків яєць. На перший погляд може здатися, що це занадто дороге задоволення. Але якщо ви його спробуєте, то зрозумієте відразу ж, що він того вартий. Його цікавий зовнішній вигляд приверне відразу ж всю увагу ваших гостей. Тому що ці "бджолині" полосочки дуже складно не помітити. Повірте, смак у цього торта не гірший, ніж його яскраві смужки. Все це і виходить завдяки яєчним жовткам. Дуже хороший рецепт торта для будь-якого випадку. Ви зможете ним полонити всіх і кожного. Будь-то сімейне свято, посиденьки або романтична вечеря.

Ingredients for the recipe

Chicken Egg C0 1pc
4.80 - 4.95

Chicken Egg C0 1pc

50 g

Ingredients

Chicken Egg C0 1pc

30 шт.

Aro Powdered Sugar 250g

250 г.

7 Flour 1kg

100 г.

Dr. Oetker Corn Starch 30g

15 г.

Vanilla Marshmallow

1 шт.

Kiliya Dry Milk 25% 250g

15 г.

Homemade Butter

375 г.

Boiled Condensed Milk

3 ст. л.

Aromiks Cocoa Powder 100g

20 г.

Dobryk Baking Powder

0,25 ч. л.

Twix Chocolate Paste 200g

200 г.

Novus Strawberry Jam 375g

150 г.

Preparation steps

01

Відокремити жовтки від білків, білки вилити в ємність і прибрати в холодильник (можуть зберігатися близько 40 днів).

02

Дістати насіння зі стручка ванілі. Підготувати три форми для випікання, якщо форми з дном, необхідно змастити вершковим маслом і присипати борошном.

03

У миску вилити 20 жовтків, 150 г. цукрової пудри і насіння ванілі. Збивати масу 10-15 хвилин, до збільшення маси втричі. Окремо просіяти борошно в миску, додати сухе молоко і кукурудзяний крохмаль. Розтопити 250 г. вершкового масла. На останніх хвилинах збивання в жовткову масу додати 2 ст. л. згущеного молока. Сюди ж додати суху суміш з борошна, молока і крохмалю. Обережно перемішати лопаткою знизу вгору. Частину тіста викласти в топлене вершкове масло, змішувати до об'єднання інгредієнтів. Після, вилити отриману суміш в основне тісто, ретельно перемішати. Розподілити тісто у дві форми. Випікати в заздалегідь розігрітій до 180°C духовці протягом 20-30 хвилин, до моменту, коли дерев'яна шпажка буде виходити сухою. Готовий бісквіт повинен постояти 15 хвилин у формі. Вийняти з форми і дати повністю охолонути.

04

У миску просіяти 30 г. борошна з розпушувачем, додати какао порошок. Розтопити 125 г. вершкового масла. Збити 10 яєчних жовтків разом із 100 г. цукрової пудри протягом 10-15 хвилин. На останніх хвилинах у жовткову суміш додати 1 ст. л. згущеного молока і 25 г. шоколадної пасти. Сюди ж додати суху суміш з борошна, розпушувача і какао порошку. Обережно перемішати лопаткою знизу вгору. Частину тіста викласти в топлене вершкове масло, змішувати до об'єднання інгредієнтів. Після, вилити отриману суміш в основне тісто, ретельно перемішати. Розподілити тісто в одну форму. Випікати в заздалегідь розігрітій до 180°C духовці протягом 20 хвилин, до моменту, коли дерев'яна шпажка буде виходити сухою. Готовий бісквіт повинен постояти 15 хвилин у формі. Вийняти з форми і дати повністю охолонути.

05

Решту 175 г. шоколадної пасти розділити на дві частини. Джем розділити на три частини. Покласти один жовтий бісквіт на обробну дошку. Змастити його половиною шоколадної пасти і джемом. Покласти зверху шоколадний бісквіт, повторити процедуру. Накрити зверху другим жовтим бісквітом. Зверху помазати джемом. Подавати охолодженим.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min