Шоколадний мус на апельсиновій крупі - Image

Шоколадний мус на апельсиновій крупі

Number of servings: 2Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Білий і чорний шоколад основа багатьох десертів. У цьому рецепті можна зупинитися на будь-якому варіанті - на ваш смак. Десерт повинен вийти повітряним і ніжним, танучим у роті. Він зачаровує легкістю і надзвичайним фруктовим доповненням таким, як апельсин, він просто не може залишити вас байдужими. Забудьте на деякий час про дієти, і пориньте у справжнє задоволення чудового десерту. І дорослі, і діти не встоять перед "шоколадно-апельсиновим настроєм". Невимовна насолода, спробуйте і не дивуйтеся, якщо захочеться ще і ще! Настільки смачно, що зупинитися просто неможливо. Перевірено!

Ingredients for the recipe

Biscuit Chocolate Old Collection With Hazelnuts Milk Chocolate 32% 200g
190.60

Biscuit Chocolate Old Collection With Hazelnuts Milk Chocolate 32% 200g

200 g

Ingredients

Biscuit Chocolate Old Collection With Hazelnuts Milk Chocolate 32% 200g

200 г.

Homemade Butter

1 ст. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

2 ст. л.

Orange

1 шт.

Grand Marnier Cordon Rouge Orange Liqueur 40% 0.7l

1 ст. л.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Preparation steps

01

Шматочки вершкового масла і шоколаду і розтопити на водяній бані, поки маса не стане однорідною. Потім її остудити і додати лікер.

02

Апельсин помити і натерти цедру га дрібній терці. Додати в отриману цедру жовток і апельсиновий сік. Змішати з шоколадною масою.

03

Білки гарненько збити і поступово додати в шоколадну масу, при цьому розмішуючи. Розлити масу у форми і помістити в холодильник на 60 хвилин

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min