Пиріг з інжиром, віскі і горіхами - Image

Пиріг з інжиром, віскі і горіхами

Number of servings: 4Cooking time: 3 h 15 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

У запропонованому рецепті використовується сушений інжир. Треба відзначити, що сушений інжир тривалий час зберігає свої корисні властивості. Якщо хочете зменшити час його варіння, інжир потрібно попередньо замочити на ніч і відварити до м'якості в тій же воді. Кількість води обумовлюється в рецепті. Готовому пирогу потрібно дати час для охолодження, при цьому не виймати його з форми. За допомогою тонкого ножа пиріг відокремити від стінок, накривши тарілкою, перевернути і обережно витягти з форми, а потім, накривши іншою тарілкою, перевернути ще раз. Хочете, щоб Ваш пиріг став ще смачніше? Приготуйте його заздалегідь і помістіть в герметичний контейнер на один день при кімнатній температурі.

Ingredients for the recipe

Dried Figs
469.00 - 514.80

Dried Figs

per 1 kg

Ingredients

Dried Figs

150 г.

Akvulya Still Water 2l

170 мл.

Tenjaku Whisky 40% 0.7l

1,5 ст. л.

Carmencita Vanilla Extract 150ml

за смаком

Top Grade Wheat Flour

за смаком

Baking Soda 500g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Spice Cinnamon Ground

за смаком

Auchan Ground Nutmeg 55g

за смаком

Hazelnut

6,5 ст. л.

ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g

6,5 ст. л.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

3,5 ст. л.

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

Preparation steps

01

Відварити інжир в каструлі з киплячою водою протягом 35-40 хвилин, при закритій кришці. Перекласти в блендер, додати до інжиру віскі і ваніль. Збити до однорідної маси.

02

Духовку розігріти до температури 175°C, висипати горіхи на деко, поставити деко в духовку на 8-10 хвилин. Витягнути із духовки, остудити, подрібнити великими шматочками.

03

У мисці змішати борошно і пекарський порошок, додати сіль, соду, корицю і мускатний горіх.

04

Збити міксером суміш цукру, вершкового масла і яєць, протягом 3 хвилин.

05

Додати в масляну суміш подрібнений інжир, поступово додавати борошняну суміш, не перестаючи збивати, замісити тісто.

06

Додати в тісто дрібно нарізані горіхи, викласти суміш у змащену форму для випікання, поставити в духовку на 75 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Пиріг з інжиром, віскі і горіхами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua