
Пудинг із хліба
Пудинг - це традиційна назва англійського десерту. Англійська кухня, як і інші кухні світу містить в собі багато рецептів десертів. От сьогодні ми представляємо вам один з них. Готувати будемо пудинг з хліба. Здавна в Англії пудинг готували із залишків білого хліба, цукру іноді додавали будь-які ягоди. Хлібний пудинг - це легкий, красивий, простий і дуже смачний десерт, а приготувати його зовсім нескладно. Цей десерт ще й дуже економний, так як часто хліб черствіє і викидається, а в такий десерт черствий хліб додавати в самий раз. І з такого хліба можна приготувати шалено смачний пудинг. Коли до чаю хочеться чогось смачненького, то такий пудинг з хліба буде справжньою знахідкою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dr.Schar gluten-free white bread 200g
7 шматочків
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
600 мл.
Homemade Butter
3 ст. л.
Eco Ground Cinnamon
1 ч. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
3 ст. л.
Pott Rum 54% 0.7l
3 ст. л.
Raisins
150 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Preparation steps
01
Нагріти молоко, масло розтопити з корицею, цукром, ромом і родзинками. Перемішати.
02
Нарізати білий хліб на шматочки, покласти у форму для запікання і залити молочною сумішшю. Залишити на 30 хвилин.
03
Збити яйця, влити до хліба, поставити запікатися на 50 хвилин при температурі 170°С.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores