
Баранина смажена по-арабськи
Існує безліч кухонь, скільки країн, напевно, стільки і кухонь. І нам завжди хочеться спробувати щось нове і незвідане. Хочеться спробувати кожну з нових кухонь. Ось і сьогодні ми пропонуємо внести різноманітність у ваш раціон і приготувати страву, яка називається баранина смажена по-арабськи. Арабська кухня відрізняється тією особливістю, що практично всі страви в ній готуються на основі баранини. Там дуже мало використовують телятину, а араби дуже знаються в м'ясі. Тому сьогодні візьміть на озброєння наш рецепт і вирушайте, будь ласка, приготувати цю прекрасну страву, яка здивує вас своїм неперевершеним смаком. Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lamb Rib
170 г.
Farmer's Lard 170g
15 г.
Pripravka Lemon Acid 20g
за смаком
Onion
1 шт.
Auchan Vitamin Bunch 75g
20 г.
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
7 Flour 1kg
1 ч. л.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Preparation steps
01
Для маринаду потрібно змішати смалець, лимонну кислоту, перець, сіль і дрібно порізати зелень.
02
М'ясо відбити і маринувати 1-2 години.
03
Яйце збити і додати подрібнену спасеровану цибулю, трохи солі і зелень.
04
Мариновану баранину вмочити в яйце, панірувати в борошні і обсмажити на сковороді. Потім залити яйцем, що залишилося, і запікати в духовці 1 годину при температурі 190°С.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores