Медові курячі крильця гриль - Image

Медові курячі крильця гриль

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Хто сказав, що курячі крильця не смачні, тому що в них мало м'яса? При бажанні з них можна зробити чудову страву. Варто змастити їх медом - і смак відразу ж змінюється. Завдяки меду курячі крильця такі популярні, і багато хто любить їх саме в такому вигляді. Ми ж додамо, що подавати їх варто з овочами і якимось соусом для більш пікантного смаку. До того ж, зелень додасть страві літню свіжість і соковитість, а соус зробить крильця м'якішими. Зробіть легкий гарнір з картоплі, наприклад, і сміливо подавайте гостям за стіл. Запевняємо, що всі будуть просити поділитися рецептом цих м'яких крилець.

Ingredients

Курячі крильця

18 шт.

Соус соєвий

4 ст.

Часник

1 зубчик

Вино біле сухе

2 ст. л.

Олія

2 ст. л.

Мед

2 ст. л.

Preparation steps

01

Крильця помити і обсушити. Змішати соєвий соус з  часником, олією і вином, залити сумішшю крильця і маринувати їх, періодично перевертаючи, 2 години в холодильнику.

02

Мариновані крильця необхідно обсушити, поставити на електрогриль, смажити при максимальному нагріві 12 хвилин, час від часу перевертаючи.

03

Намастити крильця медом і смажити ще по 2 хвилини з кожного боку, перемкнувши гриль на режим середнього нагріву.

04

Подавати крильця гарячими зі свіжими овочами та зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Медові курячі крильця гриль – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua