
Торт "Три молока"
Відразу видно з назви, що в рецепті використовується три різних види молока. Це згущене молоко, концентроване і вершки. Такий торт дуже калорійний і ситний - подумаєте ви. Але ж хочеться ж іноді побалувати себе коханих чимось дуже смачним і при цьому незвичайним. У цьому рецепті добре поєдналися звичайний бісквіт, який роблять до самих різних тортів, і молочні продукти, які після того, як торт трохи постоїть, просочать весь корж і цим самим зроблять торт дуже насиченим за смаком. Полити зверху торт можна чим завгодно за вашим бажанням. Це може бути теплий шоколад, наприклад, або та ж згущене молоко. Робиться це для того, щоб не було видно дірок від надрізів.
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
400 г.
Salt Egypt
щіпка
Homemade Butter
100 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
450 г.
Galax Concentrated Dіshwashing Detergent with Apple and Cinnamon 950ml
350 мл.
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
2 г.
Dobryk Baking Powder
10 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
200 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
5 шт.
Boiled Condensed Milk
400 мл.
Sterilgarda Alimenti Whipped Cream 35% 200g
250 мл.
Preparation steps
01
Змішати борошно, сіль та розпушувач.
02
На маленькому вогні розігріти 200 г. молока, додати масло.
03
Потім збити яйця з цукром до пишної піни.
04
До яєчної маси додати борошно з сіллю та розпушувачем, також молочну масу. Ретельно перемішати.
05
Форму змазати маслом і вилити тісто. Випікати 40 хвилин при температурі 180°С.
06
Для просочення потрібно змішати три молока: 400 мл. згущеного, 350 мл. концентрованого і 250 мл. вершків 35%. Також додати ваніль.
07
Вийняти готовий бісквіт із духовки, зробити глибокі дірочки за допомогою ножа по всій поверхні бісквіта і повільно просочити молочною масою, накрити кришкою і залишити на кілька годин..
08
Потім покрити будь-яким топінгом або згущеним молоком
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores