Судак по-південному - Image

Судак по-південному

Number of servings: 6Cooking time: 2 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Страва із судака чудово підійде тим, хто дотримується дієти. Так що хвилюватися за фігуру вже точно не доведеться. Адже м'ясо цієї риби є дієтичним продуктом. Білки, вітаміни, мікроелементи, амінокислоти - усе це містить мешканка морських глибин. Ну просто "золота рибка"! Судак готують різними способами: тушкують, смажать, запікають у духовці, готують на пару. І якщо ви відноситеся до любителів запеченої риби, вам неодмінно сподобається ця страва. Риба в парі з овочами - оригінальне поєднання улюблених продуктів. Погодьтеся, домашні страви мають бути простими і апетитними. Готуйте з нами і їжте із задоволенням!

Ingredients for the recipe

Pike Perch Gutted
339.00 - 399.00

Pike Perch Gutted

per 1 kg

Ingredients

Pike Perch Gutted

900 г.

Packaged Eggplants

450 г.

Packaged Green Peppers

300 г.

Young Onions

3 шт.

Carrots

2 шт.

Chudova Marka Pickled Tomatoes

650 г.

Cucumber

2 шт.

Hot Pepper

за смаком

Garlic

за смаком

Eco Ground Coriander

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Kamis Black Pepper Pea Spices

за смаком

Bay Leaf

за смаком

Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g

100 мл.

Leek

2 шт.

Preparation steps

01

Свіжу рибу очистити від лушпиння (від хвоста до голови) і промити. Розрізати черево, видалити нутрощі і ще раз ретельно промити. Нарізати шматками, приправити сіллю і перцем. Відправити до холодильника і приступити до овочів.

02

Овочі помити, нарізати приблизно однаково. В першу чергу нарізати баклажани, а потім віджати. Після, почистити огірки і нарізати кубиками. Наступний на черзі - болгарський перець. Його нарізати великими часточками.

03

Моркву натерти на великій терці. Цибулю порей очистити і нарізати півкільцями, а цибулю ріпчасту дрібно посікти.

04

Вимити стручки червоного перцю, видалити насіння, а м'якуш нарізати тонкими смужками. Томати натерти на великій терці, заздалегідь видаливши з них шкірку.

05

Часник очистити, нарізати тонкими пластинками.

06

Баклажани обсмажити на рослинній олії, близько 2-3 хвилин. Висипати їх в окремий посуд. Цибулю ріпчасту обсмажити на середньому вогні 3 хвилини, додати цибулю порей і смажити до готовності. Після, викласти огірки, обсмажити, при цьому ретельно помішуючи.

07

Моркву також слід обсмажити. Потім додати часник, перець, перемішати і прогріти одну хвилину. Додати коріандр і прогріти ще одну хвилину.

08

Натерті раніше томати додати в овочеву суміш і перемішати з іншими інгредієнтами. Залишити тушкувати на повільному вогні близько 15 хвилин. Після закінчення тушкування посолити за смаком.

09

Викласти болгарський перець на дно форми для запікання, а зверху баклажани і приблизно третю частину приготованої овочевої томатної суміші. Присипати все злегка зеленню, додати декілька маленьких лаврових листків.

10

Рибу помістити у форму і сюди ж іншу овочеву томатну суміш. Накривши кришкою поставити в розігріту духовку до 160°C градусів. Запікати 60 хвилин з моменту закипання рідини.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min