Листкові воловани з сиром - Image

Листкові воловани з сиром

Number of servings: 6Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Сьогодні воловани стали популярні в усьому світі. Готують їх розміром на 1 укус. Закуска з волованів - відмінне блюдо для святкового столу, вони гарно виглядають і їх легко приготувати. Начинка може бути будь-яка - ікра, гриби, м'ясо, сир, морепродукти, овочеві салатики, різні муси і креми. Можна придумати чудові десерти з волованів, наповнивши їх натуральними збитими вершками і свіжими ягодами. Різні смаки, кольори, розміри і форми - можна пофантазувати. Воловани у вигляді сердець на День Святого Валентина або у вигляді ялинок на Новий рік. Воловани - ідеальна закуска для фуршету, яка урізноманітнює канапе і обов'язково сподобається гостям.

Ingredients

Листове тісто

500 г.

Сир

200 г.

Сметана

1 ст. л.

Часник

1 зубчик

Зелень

за смаком

Cіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Preparation steps

01

Тісто розкатати, але не тонко. З тіста вирізати чашкою парну кількість кружечків. Потім з половини цих кружечків вирізати чаркою, кружки меншого діаметру.

02

На дно деко вистелити пергаментний папір і викласти на нього великі і маленькі кружечки. Виделкою проткнути кружечки, щоб тісто не здувалося. Ободочки, які залишилися після вирізання маленьких кружечків, покласти зверху великих кружечків.

03

Деко поставити в духовку і випікати тісто при температурі в 200°С близько 15 хвилин. Потім тісто остудити.

04

Тим часом приготувати начинку: дрібно посікти зелень; часник очистити і натерти на дрібній тертці; змішати сир, сметану, часник і зелень; все посолити і поперчити за смаком.

05

Коли тісто охолоне, викласти на великі кружечки начинку, а зверху накрити маленькими кружечками і подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Листкові воловани з сиром – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua