Пиріг гарбузовий - Image

Пиріг гарбузовий

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Більш корисного пирога ніж гарбузовий складно знайти. Гарбуз – невичерпне джерело необхідних організму вітамінів та мікроелементів. Особливо важливим є вживання гарбуза для дітей. Нам відомо, що при запіканні усі корисні якості гарбуза зберігаються, таким чином, цей пиріг – незамінна частина раціону. Також цей пиріг дуже ситний та стане чудовим сніданком перед насиченим робочим або навчальним днем. Він наповнить вас необхідною енергією і силою для звершення важливих справ. Можна сміливо проявити фантазію в прикрашанні пирога – вершкова глазур і сахарна пудра – вірні помічники в цій приємній справі.

Ingredients

Гарбуз

600 г.

Борошно

0, 5 кг.

Масло вершкове

250 г.

Цукор

300 г.

Яйця

4 шт.

Родзинки

100 г.

Горіх волоський

50 г.

Preparation steps

01

Близько години запікати гарбуз, попередньо його покласти в жароміцну форму. Готовий гарбуз відставити, до повного охолодження. Потім вийняти м’якоть та розім’яти ложкою або збити кухонним комбайном.

02

Насипати у велику миску муку та корицю, додати нарізане шматочками масло і цукор. Змішувати дану суміш близько 20 секунд, крихта повинна бути крихкою та розсипчастою. Розтерти гарбуз та яйця, додати їх до тіста та змішувати поки воно не стане однорідним. Горіхи насипати разом з родзинками в тісто та розмішати його.

03

Форму для пирога змастити вершковим маслом, посипати борошном та викласти в неї тісто, розрівняти поверхню. Випікати протягом години в розігрітій до 180°C духовці. Залишити пиріг у формі на 5 хвилин, потім викласти на кухонну решітку остигати. Пиріг можна прикрасити вершковою глазур'ю або цукровою пудрою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Chocolate Prune

Chocolate Prune

9

30 min

Пиріг гарбузовий – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua