
Гарбузовий пиріг із маскарпоне
Десерти з абсолютно натуральних інгредієнтів максимально прості в приготуванні. Якщо ви турбуєтесь щодо зайвих кілограмів, то ця проблема не торкнеться вас, якщо ви обирете гарбузовий пиріг із маскарпоне. Гарбуз, за своєю природою – дієтичний продукт, що містить в собі надзвичайно багато корисних властивостей. Вживаючи гарбуз ви не згадаєте про хвороби травлення, серцево-судинної системи і про проблеми з обміном речовин. Справжній італійський сир маскарпоне перетворить страву з тикви у витвір мистецтва, наділяючи її особливим незабутнім смаком. Фінальний акорд – солодкий аромат кориці, що надає страві неповторності.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
250 г.
7 Flour 1kg
200 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Litniy Med Honey 750g
30 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ст. л.
Homemade Butter
80 г.
Akvulya Still Water 2l
60 мл.
Baking Soda 500g
0,5 ч. л.
Dobryk Baking Powder
7 г.
Eco Ground Cinnamon
0,25 ч. л.
Mlekoma Mascarpone Cheese 250g
250 г.
Aro Powdered Sugar 250g
40 г.
Lemon
0,5 шт.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно промити гарбуз та потерти на тертці. Змішати з водою та медом і поставити на вогонь, довести до кипіння, потім зняти та дати можливість охолонути.
02
Просіяти борошно з’єднати його з корицею та розпушувачем. Збити яйця з цукром дочиста, додати до цієї суміші вершкове масло та збивати міксером ще 30 секунд. Змішати з гарбузовою масою та поступово вводити борошняну суміш.
03
Взяти роз’ємну форму та, викласти туди тісто шаром приблизно в 2 сантиметра та поставити в розігріту до 170°С духовку на 1 годину. Тісто дістати та залишити охолоджувати, перед цим розрізати на 2 частини.
04
Зробити крем наступним чином: збити міксером маскарпоне з цукровою пудрою. Промастити кремом перший корж та накрити другим.
05
Для помадки потрібно: змішати лимонний сік з цукровою пудрою і помазати верх пирога.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores