
Чебуреки пісні з овочами
Якщо ви вегетаріанець, або ж прийшла пора посту, а ви хочете дотримуватися його, тоді зверніть увагу - ця страва якраз для вас. Хоча вона сподобається навіть тим, хто не належить до вище перелічених категорій. Чебуреки із овочами - це прекрасний замінник класичних чебуреків. І хоча ця страва прийшла до нас із тих країн, де без м'яса просто нікуди, все ж існують навіть такі рецепти. Начинка з овочів виходить настільки ситною і живильною, що ви ні крапельки не пошкодуєте приготовленій страві. До того ж чебуреки дуже зручно брати із собою на роботу чи на навчання, щоб перекусити, коли часу зовсім мало, а їсти дуже хочеться.
Ingredients
Борошно
40 г.
Вода
40 г.
Морква
10 г.
Болгарський перець
10 г.
Цибуля
10 г.
Помідор
20 г.
Печериці
20 г.
Перець чорний мелений
за смаком
Сіль
за смаком
Зелень
за смаком
Олія соняшникова
за смаком
Часник
за смаком
Цукор
1 ч. л.
Preparation steps
01
Замісити тісто з борошна, води, солі, перцю і цукру.
02
Для начинки помити овочі, очистити, нарізати соломкою. Обсмажити на розігрітій сковороді 5 хвилин. Додати дрібно нарізаний часник і зелень, сіль, мелений чорний перець. Перемішати.
03
Тісто розділити навпіл. Розкачати у вигляді кола, на одну половину викласти фарш з овочів, а іншим накрити овочі і з'єднати край, защіпнувши.
04
Отриманий чебурек обсмажити в олії.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores