
Вівсяне печиво без борошна
Ви напевно знаєте про корисні властивості вівсяних пластівців, про цілий ряд найважливіших вітамінів, мікроелементів і амінокислот, що містяться в цьому продукті. Вони роблять вівсяні пластівці незамінним продуктом у раціоні людини. А завдяки наявності в складі легкозасвоюваних білків, вівсяні пластівці по праву вважають дієтичним продуктом. Раціон страв із вівсянки можна зробити різноманітним, і зовсім не потрібно обмежувати себе тільки звичною ранковою вівсяною кашею. Приготуйте вівсяне печиво. Всупереч побоюванням: яким вийде печиво без такого традиційного компонента, як борошно, печиво за цим рецептом виходить смачним і розсипчастим. Тим більше, що без борошна калорійність випічки буде менше.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
250 г.
Oat Flakes
500 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Pripravka Vanilla 2g
5 г.
Almond Pitted Prunes 75g
200 г.
Raisins
100 г.
Almond
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Preparation steps
01
Вівсяні пластівці просіяти в миску. Розігріти сковороду, покласти в неї половину вершкового масла, розтопити. Обсмажити на сковороді в маслі просіяні вівсяні пластівці.
02
Викласти зі сковороди обсмажену масу в миску, додати сюди ж другу половину вершкового масла, ретельно перемішати.
03
Додати в миску до маси пластівці, які залишилися після просіювання, вбити яйця, додати ванілін. Перемішати. Додати нарізаний чорнослив, родзинки, перемелений мигдаль.
04
Духовку розігріти до 150°C. Форму застелити харчовим папером, змастити його вершковим маслом. Викласти на деко по 1 ст.л. тіста. Поставити деко з печивом в духовку на 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores