
Вівсяна галета з вишнею
Вівсяна галета з вишнею - це прекрасний вітамінний сніданок у французькому стилі. Готується вона без яєць і молочних продуктів, тому особливо доречна під час посту. Галета являє собою відкритий пиріг із фруктовою начинкою. Замість вишні для начинки можна використовувати будь-які сезонні або заморожені ягоди і фрукти: сливу, малину, смородину, груші, яблука і т.д. Замість рікоти в тісто додають протертий сир. Щоб пиріг був солодший, можна додати пару столових ложок цукру або підсолодити вишню. Легка пісна вівсяна галета з вишнею - блюдо, яке підходить всім любителям солодкого, що стежать за своєю фігурою.
Ingredients
Вівсяні пластівці
90 г.
Борошно
90 г.
Вишня
550 г.
Рікота
100 г.
Кефір
50 г.
Крохмаль кукурудзяний
10 г.
Цукор
10 г.
Коричневий цукор
10 г.
Preparation steps
01
Відправити пластівці в подрібнювач. Пересипати в миску, додати борошно. Додати рікоту. Перемішати в крихту. Додати кефір.
02
Замicити тісто, накрити плівкою на 30 хвилин.
03
Вимити вишню і видалити кісточки. Посипати цукром і крохмалем, перемішати.
04
Пергамент посипати невеликою кількістю борошна. Розкачати тісто шириною приблизно, 0,3 см, відразу на пергаменті. Посипати коричневим цукром.
05
Ближче до центру викласти вишню, залишаючи місце для загибів. Приблизно 4 -5 см. По центру викласти вишню, залишаючи місце для загинів. Защипнути края.
06
Відправити в розігріту духовку до 180°C градусів. Випікати 40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores