
М'ясні тефтелі з сиром
Для приготування м'ясних тефтелей з сиром найкраще підходить змішаний фарш (яловичина + свинина в рівних пропорціях). Якщо брати м'ясо індички або курки, тефтелі вийдуть соковитими і ніжними. Додавання в фарш хліба також зробить готові тефтелі більш м'якими. Замість хліба можна скористатися панірувальними сухарями: їх теж можна залити молоком або ж додати в фарш в сухому вигляді. Щоб тефтелі вийшли ще більш ситними, в них найчастіше додають відварений рис, тушковану капусту або навіть квасолю. До тефтелів можна відварити макарони, потушкувати овочі або приготувати картопляне пюре.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myasnyy Somelye Rabbit Minced
500 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Dr.Schar gluten-free white bread 200g
2 шматки
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
200 г.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
1 ст. л.
Top Grade Wheat Flour
2 ст. л.
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Eko Seasoning for Cheesecakes and Casserole 20g
за смаком
Preparation steps
01
Змішати в мисці фарш, яйце, натерту цибулю, додати сіль і перець за смаком. Перемішати до однорідної маси.
02
Сир нарізати кубиками розміром в 1 см. Із фаршу скачати кульки середнього розміру, трохи притиснути для утворення коржика, покласти в центр кубик сиру, знову скачати в кульку.
03
Викласти на деко отримані тефтелі. Випікати в розігрітій до 200°C духовці протягом 15-20 хвилин.
04
Для приготування соусу необхідно обсмажити на сковороді з додаванням олії подрібнену цибулю, влити томатну пасту, висипати борошно, посолити і поперчити за смаком. Тушкувати протягом 3 хвилин, в кінці додати зелень.
05
Перед подачею залити тефтелі соусом зі сковороди.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores