
М'ясний рулет із яйцем у листковому тісті
Всі рецепти вивчені, а ви хочете приготувати що-небудь цікаве і не зовсім звичайне. Тоді даний рецепт для вас. Будемо вчитися готувати м'ясний рулет із яйцем у листковому тісті. Насправді, м'ясний рулет із яйцем - це старовинна страва, яку ми всі пробували в дитинстві. Називалася вона по-різному, але суть була одна й та ж. Сьогодні ми пропонуємо трохи урізноманітнити старий рецепт і привнести в нього нову нотку. Для цього ми загорнемо цей рулет в листкове тісто. Вийде дуже смачно. Тісто просочиться м'ясним соком і стане від цього ще ніжніше, а також тісто буде виконувати функцію бар'єру, тому що не буде давати можливості соку витікати назовні. Завдяки цьому м'ясо вийде дуже соковитим і ароматним.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
6 шт.
Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
600 г.
Olkom Stoloviy Margarine 82.2%
35 г.
Packed Onion from 3kg
50 г.
Top Grade Wheat Flour
5 г.
Spice Black Pepper Ground
3 г.
Parsley 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Sesame
10 г.
Preparation steps
01
Спочатку зварити 4 яйця. Потім приготувати фарш. Для цього зачищене від сухожиль м'ясо нарізати, обсмажити, додати воду (15—20% маси м'яса) та тушкувати до готовності. Потім пропустити через мясорубку разом із обсмаженою цибулею та з'єднати з білим соусом, приготованим на бульйоні, що залишився після тушкування м'яса. Додати дрібно порізану петрушку, сіль, перець, сире яйце та добре перемішати.
02
Половину фаршу викласти на розморожене тісто. Зверху покласти яйця (4 шт.), порізані вздовж пополам. Далі, яйця покрити тією частиною фарша, що залишився. Розрізати тісто на смужки так, щоб потім можна було сплести косу над начинкою. Та сплести косу (притискаючи шматочки тіста одне до одного). Готовий рулет змастити яйцем, та за бажанням, прикрасити кунжутом.
03
Відправити в розігріту духовку хвилин на 40-45, при температурі 220°С. Готовий рулет подавати, порізавши на порційні шматочки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores