
Кантучіні
Пропонуємо вашій увазі оригінальний рецепт кондитерського італійського шедевра. Рекомендуємо приготувати печиво кантучіні. Печиво кантучіні - це відоме у всьому світі сухе італійське печиво. Дане печиво поряд з піцою та пастою стало візитною карткою Італії. Це печиво, яке має свою історію і яке вперше приготували кондитери Флоренції. Господині всього світу намагаються спробувати спекти це популярне печиво. Це печиво печеться два рази. А щоб воно залишалося сухим і твердим рекомендуємо не залишати печиво на довго відкритим. Тому складіть його в герметичну скляну, керамічну або металеву банку, прошарувавши листами пергаментного паперу.
Ingredients
Борошно
220 г.
Яйця
2 шт.
Мигдаль
100 г.
Мед
1 ст. л.
Картопляний крохмаль
30 г.
Цукор
за смаком
Ванільний цукор
10 г.
Вершкове масло
15 г.
Сіль
1 щіпка
Гашена сода
1 ч. л.
Preparation steps
01
Вершкове масло розтопити і змішати з медом. Яйця розтерти з цукром, додати щіпку солі і ванільний цукор.
02
Просіяти борошно, змішати з крохмалем, додати погашену соду, мигдаль, вершкове масло з медом і розтерті з цукром яйця. Замісити тісто.
03
Отримане тісто загорнути в харчову плівку і поставити в холодильник на 30 хвилин.
04
Охолоджене тісто розділити на 4 частини, з кожної сформувати ковбаску, виваляти в цукрі і поставити в розігріту до 175°C духовку на 15 хвилин.
05
Нарізати спечені кантучіні на невелике печиво і повернути в духовку на 10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores