
Грибна запіканка
Серед всіляких запіканок грибні займають одне з лідируючих місць завдяки своєму тонкому аромату і надзвичайній апетитності. Для грибних запіканок підійдуть свіжі, сушені, солоні і мариновані гриби. Додатковими інгредієнтами можуть бути макарони, м'ясо, сир, картопля, кабачки, крупи і т.д. Зробити смак страви самим яскравим і незабутнім дозволять правильно підібрані трави та спеції. У будь-якому випадку потрібно пам'ятати: велика кількість трав і спецій може перебити ніжний аромат грибів. Взагалі, в приготуванні грибних запіканок будь-яка господиня, знаючи, з чим добре поєднуються гриби, може дати собі безмежну свободу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pantanella Filini Pasta 500g
300 г.
Oyster Mushrooms
400 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
4 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Bread Crumbs
за смаком
Onion
1 шт.
Grana Padano 32% cheese
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Гриби помити, порізати. Викласти на сковороду, змащену соняшниковою олією.
02
Цибулю почистити, помити, порізати кубиками і додати до грибів. Смажити 20 хвилин. Посолити, поперчити, перемішати.
03
Макарони злегка обсмажити на олії, постійно помішуючи. Залити макарони окропом і посолити. Вимкнути вогонь і залишити на 20 хвилин.
04
Форму змастити соняшниковою олією і посипати панірувальними сухарями.
05
Макарони і гриби остудити. Викласти у форму половину макаронів. Зверху - смажені гриби з цибулею. Потім ще половину макаронів.
06
Збити яйця з молоком. Додати трохи солі і перцю. Залити яєчно- молочною сумішшю запіканку. Зверху посипати тертим сиром.
07
Поставити в розігріту духовку на 50 хвилин при температурі 150°C.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores