
Царська лососина
Склад інгредієнтів здивує вас вже тим, що можна зустріти каштани. Так-так, ніякої помилки тут немає, каштани дійсно можна вживати. Які? Давайте розберемося. Наприклад, ті, які ростуть в парках і на вулицях не підходять для вживання (декоративні каштани), в їжу використовують плоди посівного каштану, тому варто вберегти себе від експериментів. Їстівні плоди можна придбати і в магазині (супермаркеті). Може, хто не знає, але каштан дуже корисний плід і багатий на білки, вуглеводи, і вважається єдиним горіхом, який містить вітамін С. Риба і каштани відмінне поєднання смаку. А бонуси у вигляді сметани і сиру обіцяють нам царський смак. Перевіримо?!
Ingredients
Лосось
1 кг.
Вершкове масло
100 г.
Каштан
400 г.
Сметана
5 ст. л.
Сир твердий
100 г.
Сухарі панірувальні
за смаком
Перець чорний горошком
6 горошин
Борошно
2 ст. л.
Яйце
1 шт.
Сіль
за смаком
Вода
1 ст.
Зелень
за смаком
Preparation steps
01
Розпочати з підготовки риби. Звільнити лососину від кісток, добре обчистити. Нарізати на шматки.
02
Змастити форму з фарфору маслом вершковим, посипати дно сухарями. Викласти нарізане квадратними шматочками вершкове масло, сметану, а зверху цих інгредієнтів покласти рибу.
03
Натерти на великій терці твердий сир і посипати ним лосось. Посолити.
04
Також в останню чергу покласти очищені варені каштани (варити слід 20 хвилин). Посипати товченим перцем, потім знову додати олію, сметану - доки форма не заповниться.
05
Залити інгредієнти склянкою гарячої води. Далі перейти до приготування тіста: 2 ст. л. вершкового масла збити до утворення піни, додати стільки ж сметани і борошна. Вимісити тісто. Помістити, отримане тісто у форму з рибою. Змастити збитим яйцем.
06
Духовку розігріти до 200ºС і випікати 50 хвилин. Прикрасити зеленню і часточками лимона, або лайму.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores