
Торт "Пуховик"
Ну який же милий, тихий (а може і не дуже тихий), святковий сімейний вечерю без десерту?! Звичайно, цукерки та тістечка - це, безсумнівно, смачно. Але все таки справжнє свято (наприклад, день народження) - це коли на столі стоїть гарний святковий торт. І вже куди краще буде, якщо цей торт ви приготуєте своїми руками. Адже в такому разі його можна зробити, враховуючи смаки всіх присутніх на святі. Як на рахунок торта "Пуховик"? Це смачний сирний тортик подарує вам море гарного настрою і позитивних емоцій, вже під час готування. А що вже говорити про гостей?! Вони будуть просто в захваті вже після першого шматочка вашого кулінарного шедевру.
Ingredients
Яйця
3 шт.
Борошно
400 г.
Цукор
100 г.
Мед
3 ст. л.
Розпушувач
1 ч. л.
Сир
1 кг.
Вершкове масло
150 г.
Preparation steps
01
Всі інгредієнти для тіста змішати, крім борошна та поставити на парову баню. Змішувати все до тих пір , поки об'єм не збільшиться в два рази. Потім додати муки та замісити тісто. Залишити його холонути.
02
Поділити тісто на 4 частини та сформувати колобки. Отримані колобки покласти на посипаний борошном папір та пальцями сформувати коржики.
03
Випікати коржі у розігрітій до 180°С духовці 5-10 хвилин кожен. Обрізки від коржів подрібнити в крихту.
04
У цей час потрібно готувати крем. Для цього перемішати сир, цукор, жовтки, мед та масло і поставити на вогонь. Довести до кипіння і після цього варити ще 5 хвилин. При цьому потрібно перемішати лопаткою отриману суміш.
05
Крему дати можливість трохи охолонути, а потім намастити коржі. Посипати їх зверху підготовленими крихтами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores