Млинці зі шпинатом і чотирма сирами - Image

Млинці зі шпинатом і чотирма сирами

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Млинці під тією чи іншою назвою є практично в кожній кухні народів світу - і скрізь вони одна з найулюбленіших страв. Що може бути краще млинців? Ніжні, тоненькі, апетитні - вони просто створені для того, щоб радувати нас вранці своїм смаком, піднімати нам настрій і давати заряд позитивної енергії. Млинці зі шпинатом і чотирма сирами - це несолодкий варіант, який сподобається особливо тим, хто сприймає млинчики не тільки як десерт. Цікавий рецепт - швидкий і дуже смачний, відмінний варіант для повноцінного сніданку. Спробуйте - не пошкодуєте!

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

4,5 ст. л.

Chicken Egg C0 1pc

1,5 шт.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

500 мл.

Akvulya Still Water 2l

2,5 ст. л.

Homemade Butter

1,5 ст. л.

Bay Leaf

0,5 шт.

Domestic Cream 40%

1,5 ст. л.

Spinach Bunch100g

400 г.

Sterilgarda Ricotta Cheese 250g

4,5 ст. л.

Igor Blu Sweet Gorgonzola Cheese 48%

100 г.

Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%

3 ст. л.

Auchan Green Onions Bundle 75g

1 пучок

Auchan Ground Nutmeg 55g

за смаком

Mozzarella Cheese Lel 45%

3 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Змішати 150 мл. молока і воду. Окремо в миску просіяти 3,5 ст. л. борошна, посолити. Сформувати гірку, в середині зробити ямку, вбити в неї яйця, поступово вливати в ямку молочну суміш, не перестаючи змішувати. Додати в суміш 1 ст. л. розтопленого вершкового масла, ретельно перемішати тісто.

02

На розігрітій сковороді в олії насмажити млинці із приготованого тіста.

03

У розігріту сковороду налити молоко, що залишилося, вершкове масло і борошно, додати лавровий лист, довести соус до кипіння. Додати за смаком сіль і перець, додати мускатний горіх. Зменшити вогонь, тушкувати ще 2 хвилини, влити вершки, перемішати. Соус приготовлений.

04

У миску викласти шпинат, додати сири, поперчити за смаком, перемішати. Всипати нарізану цибулю, влити 4 ст. л. соусу. У кожен приготований млинець викласти начинку зі шпинату, загорнути в рулет.

05

Перекласти млинцеві рулети зі шпинатом в змащену маслом форму для випікання, поставити на 25-30 хвилин у духовку, випікати при температурі 200°C.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min