Апельсиновий брауні з волоськими горіхами - Image

Апельсиновий брауні з волоськими горіхами

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Брауні - це традиційне блюдо американської кухні, один з найпопулярніших американських десертів у світі. Запропонований рецепт - це один з численних варіантів популярного десерту, варіант з горіхово-цитрусовим смаком. Апельсиновий брауні з волоськими горіхами - повітряний, ароматний, в міру солодкий десерт. Готується брауні просто і швидко. І ці легкість приготування і швидкість випікання - виграшні якості цього десерту. Крім того, поєднання таких інгредієнтів, як апельсин, шоколад і горіхи, вже само по собі цікаве і підкуповує. Дуже важливо не перетримати випічку в духовці, всередині брауні повинен бути м'яким і соковитим. Подавати до столу, розрізавши на порційні шматочки.

Ingredients

Борошно пшеничне

150 г.

Апельсини

1 шт.

Горіхи волоські

60 г.

Цукор тростинний

60 г.

Масло вершкове

100 г.

Яйце куряче

1 шт.

Шоколад молочний

60 г.

Розпушувач

5 г.

Preparation steps

01

Із загальної маси горіхів відібрати 12 шт. для прикраси брауні. Решту подрібнити до крихти. Вичавити сік апельсина і натерти цедру.

02

У каструлі змішати вершкове масло і цукор, поставити на маленький вогонь, додати апельсиновий сік, прогріти до тих пір, поки цукор повністю не розчиниться.

03

Розламати шоколад на шматочки. У мисці змішати борошно і розпушувач, всипати горіхову крихту, додати шоколад, апельсинову цедру, вбити яйця і перемішати всі інгредієнти до однорідної маси.

04

Влити до борошна з горіхами і шоколадом розтоплене масло з цукром і все перемішати.

05

Застелити деко для випічки харчовим папером і змастити його олією, викласти тісто, зверху викласти підготовлені горіхи (12 шт.), поставити на 20 хвилин в духовку при температурі 190ºС.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min