
Апельсиновий брауні з волоськими горіхами
Брауні - це традиційне блюдо американської кухні, один з найпопулярніших американських десертів у світі. Запропонований рецепт - це один з численних варіантів популярного десерту, варіант з горіхово-цитрусовим смаком. Апельсиновий брауні з волоськими горіхами - повітряний, ароматний, в міру солодкий десерт. Готується брауні просто і швидко. І ці легкість приготування і швидкість випікання - виграшні якості цього десерту. Крім того, поєднання таких інгредієнтів, як апельсин, шоколад і горіхи, вже само по собі цікаве і підкуповує. Дуже важливо не перетримати випічку в духовці, всередині брауні повинен бути м'яким і соковитим. Подавати до столу, розрізавши на порційні шматочки.
Ingredients
Борошно пшеничне
150 г.
Апельсини
1 шт.
Горіхи волоські
60 г.
Цукор тростинний
60 г.
Масло вершкове
100 г.
Яйце куряче
1 шт.
Шоколад молочний
60 г.
Розпушувач
5 г.
Preparation steps
01
Із загальної маси горіхів відібрати 12 шт. для прикраси брауні. Решту подрібнити до крихти. Вичавити сік апельсина і натерти цедру.
02
У каструлі змішати вершкове масло і цукор, поставити на маленький вогонь, додати апельсиновий сік, прогріти до тих пір, поки цукор повністю не розчиниться.
03
Розламати шоколад на шматочки. У мисці змішати борошно і розпушувач, всипати горіхову крихту, додати шоколад, апельсинову цедру, вбити яйця і перемішати всі інгредієнти до однорідної маси.
04
Влити до борошна з горіхами і шоколадом розтоплене масло з цукром і все перемішати.
05
Застелити деко для випічки харчовим папером і змастити його олією, викласти тісто, зверху викласти підготовлені горіхи (12 шт.), поставити на 20 хвилин в духовку при температурі 190ºС.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores