Ангельське блюдо з айвою - Image

Ангельське блюдо з айвою

Number of servings: 12Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Воістину традиційну страву англійців можна приготувати, використавши деякі наші традиції та інгредієнти. Так, наприклад, пудинг із айвою. І навіть якщо в Англії пудинг зазвичай готували до різдвяного столу, то ми можемо випікати його хоч кожен день до сімейної вечері. Айва надає всій страві певну терпкість, при цьому не забуваємо і про корисні її властивості. Адже в ній дуже багато різних груп вітамінів і мікроелементів. Дуже багато калію, а варення з айви дуже корисне при гострих захворюваннях кишечника. Така страва порадує вас не тільки своїм приємним ніжним смаком, а й корисними його властивостями. Порадуйте своїх близьких таким десертом.

Ingredients

Айвове варення

400 г.

Молоко

500 мл.

Сухарі

125 г.

Яйця

4 шт.

Цукор

225 г.

Ванілін

за смаком

Preparation steps

01

На дно форми викласти густе варення.Три яйця потрібно розділити на жовтки і білки. Жовтки додати до сухарів. Білки в холодильник. Четверте яйце - до сухарів.

02

Додати цукор 85 г., молоко. Ретельно перемішати.

03

Викласти масу на фруктове пюре. Відправити в духовку на 1 годину при 180°C.

04

Білки дістати з холодильника і збити. Всипати цукор, що залишився, збити. Викласти білкову масу на пудинг і знову відправити його в духовку на 30 хвилин.

05

Через 30 хвилин пудинг дістати і остудити.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Ангельське блюдо з айвою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua