
Потрійна відбивна
Якщо вам набридли звичайні відбивні і ви хочете випробувати щось новеньке, тоді наш рецепт дуже стане в нагоді вам. Пропонуємо сьогодні порадувати себе і своїх близьких потрійною відбивною. Ми б навіть назвали відбивною асорті. У даній страві ви відчуєте ту різноманітність, якою не може порадувати звичайна відбивна. Адже, робиться наша відбивна особливим способом із трьох видів м'яса: свинини, телятини, курки. До речі, дана страва дуже добре продумана з дієтичної точки зору. Свинина більш жирне м'ясо, ніж курка і телятина. І завдяки цьому більш сухе куряче м'ясо насититься жиром свинини і відбивна буде танути у вас в роті. До такої відбивної добре подати гарнір з рису, картоплі або овочів. Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
50 г.
Organic Meat Chilled Veal Ribs with Meat
50 г.
Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
50 г.
Walnut
30 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
50 г.
Blansh Royal Dinner Champignons 250g
3 шт.
Iberica Garlic Cloves 100g
1 шт.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
2 шт.
7 Flour 1kg
200 г.
Salad Sunflower Oil 500ml
15 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Thyme, pc
1 шт.
Rosemary
1 шт.
Giacondi White Dry Wine 11.5% 3l
50 мл.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
100 мл.
Slavia Yantar Processed Cheese 90g
100 г.
Squash
1 шт.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tomato
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Відбити, посолити та поперчити 3 відбивних: свинячу, курячу та телячу та зібрати потрійну відбивну. На свинину покласти голландський сир та волоські горіхи. Зверху покласти курячу відбивну - вона обовязково повинна бути в середині, оскільки так швидше просмажиться.
02
На курячу відбивну викласти гриби з цибулею та зверху накрити відбивною з телятини. Обваляти потрійну відбивну спочатку в яйці, а потім в борошні. Обсмажити потрійну відбивну на сковорідці з двох сторін по 4 хвилини з кожної сторони, а потім відправити в розігріту до 200°С духовку на 5-7 хвилин.
03
Паралельно потрібно приготувати соус до м'яса. Соняшникову олію налити в кастрюльку, додати крупно нарізану цибулю, гілочки чебрецю та розмарину та підігріти на вогні до появи аромату. Додати вино та обов'язково дати їй випаритися. Потім налити жирні вершки, посолити, поперчити, потім додати плавлений сир. Коли сир повністю розплавиться, соус готовий.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores