
Томатний сорбет із м'ятою
У спекотні літні дні ідеальна така страва, як сорбет. Він являє собою холодний десерт, особливий вид морозива. Найчастіше його готують із фруктів і ягід. У цьому ж рецепті пропонується приготувати сорбет із помідорів. Томатний сорбет, безумовно, сподобається прихильникам здорового харчування. Він готується з натуральних овочів з додаванням лимонного соку, невеликої кількості цукру і томатної пасти. Такий сорбет в літню спеку освіжить і підніме тонус. Порада: щоб не утворилися крупні кристали льоду, кожну годину при заморожуванні злегка збивайте сорбет виделкою. Готовий сорбет потрібно акуратно покришити і подавати в стаканчиках, при бажанні надівши на край стаканчика скибочку лимона.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lemon
2,5 шт.
Verival Unrefined Cane Sugar 500g
2 ст. л.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
1 ст. л.
Eco Marjoram
за смаком
Basil in Pot
за смаком
Fresh Mint Bundle 50g
1 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Pink Tomato in Packing
1,5 кг.
Preparation steps
01
Зробити надрізи на помідорах. Залити на 2 хвилини окропом, зняти шкірку. Помідори подрібнити. Дрібно нарізати цибулю.
02
У каструлі змішати помідори, цибулю, м'яту, базилік і майоран, варити на маленькому вогні протягом 30 хвилин. Витягнути трави, помідори остудити, подрібнити блендером, перекласти в ємність для морозильної камери холодильника.
03
Додати лимонний сік і томатну пасту, всипати цукор. Покласти в холодильник мінімум на 4 години.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores