Кільцевий пиріг з подвійною начинкою - Image

Кільцевий пиріг з подвійною начинкою

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Кільцевій пиріг з подвійною начинкою - ще один чудовий спосіб приготувати солоний пиріг. Здається, в ньому є все. Завдяки пиву тісто пирога буде незвичайним і пухким. Воно буквально танутиме в роті. А курка і сир роблять пиріг ситним. Так, шматочок такої випічки може замінити вам повноцінний прийом їжі. Готувати таке блюдо - одне задоволення. А якій господині не приносить радість робити щасливими своїх рідних?! Зберіть за своїм столом всіх близьких - і подаруйте їм почуття родинної любові і благополуччя завдяки такому незвичайному пирогу. Насолоджуйтеся смаком дивовижної страви і сімейним затишком!

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

500 г.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

6 шт.

Onion

1 шт.

Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g

30 г.

Olkom Stoloviy Margarine 82.2%

200 г.

Meteor Blanche Beer 0.33l

150 мл.

Salt Egypt

1 ч. л.

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet

400 г.

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%

100 г.

Preparation steps

01

Приготувати швидке тісто для пирога. Маргарин, пиво, борошно і трохи солі замісити у тісто. Муки додати стільки, щоб відлипала від рук.

02

Приготувати начинку для пирога. Філе курки нарізати на дрібні шматочки. Цибулю нарізати також та обсмажити до золотистого кольору. Додати філе і обсмажувати до готовності хвилин 15. Не забути посолити і поперчити за смаком.

03

Готувати наступну начинку для пирога. Нарізати дрібно зелену цибулю. Викласти її в окрему чашу, додати туди посічені варені яйця. Також в цю начинку додати тертий на середній тертці сир. Все перемішати, можна посолити.

04

Деко змастити олією. Розрізати пласти тіста на смужки шириною 4-5 сантиметра, трішки їх розкатати по ширині та по довжині. Викласти начинку. Спочатку першу - з курки та цибулі, а потім другу - з цибулі, яєць та сиру. Заліпити так, щоб отримати ковбаски.

05

Викласти пиріг на змащене деко, першу ковбаску закрутити, до неї приліпити наступну і так зробити з кожною, класти швом донизу. Випікати при температурі 200°С хвилин 30-35.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min