Теплий сирний сендвіч з печінкою - Image

Теплий сирний сендвіч з печінкою

Number of servings: 2Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ви – любитель ситних сніданків і апетитних перекусів? Тоді приготуйте теплий сирний сендвіч з печінкою. Сендвічі – англійські бутерброди, що складаються з двох скибочок хліба (найчастіше використовуються булочки) з багатою начинкою між ними. Якщо Ви обожнюєте сир, то такий спосіб підкріпитися, безсумнівно, доведеться Вам до душі. Адже у сендвічі використовується три сорти сиру. Гурмани оцінять. Замість сиру едам можна використовувати голландський. Нижню частину бутерброду, де знаходиться безпосередньо відварна печінка і сир, можна розігріти не тільки в мікрохвильовці, але й на грилі або в духовці. Відмінний варіант для пікніка.

Ingredients for the recipe

Yeast-free Rye Bread 300g
47.99

Yeast-free Rye Bread 300g

300 g

Ingredients

Yeast-free Rye Bread 300g

60 г.

Saint Andre Creme Cheese 200g

30 г.

ZvenyHora Edam Cheese 50%

15 г.

Armando Cheddar Cheese

20 г.

Beef Liver

50 г.

Pink Tomato in Packing

1 шт.

Iceberg Lettuce

за смаком

Preparation steps

01

Печінку відварити до готовності. Розрізати вздовж навпіл.

02

Верхній шматок хліба змастити вершковим сиром, на сир викласти тонко нарізаний помідор, а на помідор листя салату.

03

На нижній шматок хліба викласти чеддер, на нього печінку, а на печінку сир едам. Нижній шматок хліба покласти в мікрохвильовку на 1 хвилину.

04

Після, витягнути з мікрохвильовки хліб, з'єднати обидва шматки разом. Подавати відразу ж.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Теплий сирний сендвіч з печінкою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua