
Тефтелі з гречкою
Тефтелі – настільки поширена страва, що присутня практично у всіх кухнях світу під різними назвами. Ситні і апетитні, вони складають гідну конкуренцію звичним котлетам, фрикаделькам, голубцям. Всіма улюблені м'ясні кульки смажать, запікають, тушкують у соусах, готують на пару. Класичний рецепт тефтелей включає м'ясний фарш і рис. Давайте відійдемо від звичних стереотипів. Пропонуємо Вашій увазі тефтелі з гречкою. Оригінальний рецепт настільки Вас здивує, що Ви не раз захочете приготувати цю просту, але дуже смачну страву. Соковитість тефтелям надає наявність лука у фарші. Урізноманітніть блюдо і додайте в тефтелі моркву і дрібно нарубану зелень.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myasnyy Somelye Rabbit Minced
500 г.
Buckwheat
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Top Grade Wheat Flour
за смаком
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
за смаком
Preparation steps
01
Змішати в мисці фарш і яйце. Перемішати.
02
Відварити гречку до напівготовності. Подрібнити цибулю.
03
Додати до суміші фаршу яйця, гречку та цибулю, посолити і поперчити за смаком. Перемішати до однорідної консистенції. Додати 1-2 ст. л. холодної води, для більшої соковитості.
04
Сформувати із суміші кульки, обваляти їх у борошні, обсмажити в олії на розігрітій сковороді.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores