
Фарширований авокадо
Гарна вечірка в колі друзів - це завжди відмінний настрій у гостей. Створити його можна не тільки різними конкурсами або музикою. Але і різноманітними кулінарними сюрпризами. І якщо основні страви - це, безсумнівно, дуже важливо, все таки більше уваги завжди звертають на різні дрібниці. Наприклад, закуски. Щоб вам було чим здивувати друзів, пропонуємо вам рецепт фаршированого авокадо. Це досить вигадлива і навіть химерна страва не залишить нікого байдужим. Адже вона фантастично смачна з одного боку і багата на вітаміни з іншого. У ній є і пекінська дієтична капуста, і креветки, багаті на йод і фосфор, і авокадо, в якому теж багато вітамінів.
Ingredients
Авокадо
2 шт.
Креветки
150 г.
Пекінська капуста
70 г.
Червона цибулина
1 шт.
Сік лайма
30 мл.
Оливкова олія
30 мл.
Мелена паприка
за смаком
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Пекінську капусту помити, нарізати тонкою соломкою.
02
Цибулю очистити, нарізати кільцями. Креветки відварити в підсоленій воді, охолодити, очистити.
03
Авокадо розрізати навпіл, вийняти кісточки, акуратно вирізати частину м'якоті і нарізати її кубиками.
04
Змішати м'якоть авокадо з креветками, капустою та цибулею, полити соком лайма і оливковою олією, посолити, приправити паприкою.
05
Дати салату настоятися 10 хвилин, викласти в човники з авокадо.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores