Полуничний сорбет - Image

Полуничний сорбет

Number of servings: 2Cooking time: 2 hDifficulty: EasyMeal: Dinner

У довгі осінні вечори, коли ви сидите під ковдрою і слухаєте музику дощу, або ж, коли ви дивитеся на малюнки снігу, особливо хочеться літа. Теплого, легковажного, приємного. Саме коли ви хочете відчути себе дитиною, внесіть у ваше життя хоч крапельку літа. У цьому вам допоможе полуничний сорбет. Цей десерт стане ліками від будь-якої нудьги, прожене геть найсильніший сплін. Його яскравий і насичений колір нагадає вам, що життя прекрасне, подарує вам променисту посмішку. Більше того, ви можете зарядити гарним настроєм ваших друзів. Ось і знайшовся привід зібрати разом дорогих вам людей. Домашній сорбет, як і морозиво, дуже відрізняється за смаком від покупного. Приємного апетиту!

Ingredients

Полуниця

300 г.

Цукор

за смаком

Мед

за смаком

Яєчний білок

1 шт.

Сироп

за смаком

Preparation steps

01

У блендері подрібнити полуницю.

02

Додати цукор, обережно перемішати зі збитим білком.

03

Викласти в посудину і на 3-4 години прибирати в морозильник.

04

Час від часу (рази 3-4) сорбет перемішувати.

05

Подавати зі свіжими ягодами і м'ятою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Полуничний сорбет – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua