Іспанський томатний суп із часниковим хлібом - Image

Іспанський томатний суп із часниковим хлібом

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Вже судячи з назви можна припустити, що страва буде "гарячою", як неприборканий темперамент іспанців. Так як вони люблять багато різних приправ додавати в страви, то і ця не виняток. Тут вам і часник, який і від хвороб лікує, і аромат страві додає. І цибуля теж, як і в будь-якій першиій страві, незамінна в іспанському супі. Дуже багато різних овочів і навіть хліб. Все це разом робить томатний суп дуже ситним і наваристим. Але при цьому він настільки смачний, що відірватися від нього дуже складно. Тому довго не думайте, а краще поспішіть приготувати такий швидкий і смачний суп, щоб здивувати своїх рідних чудовою стравою.

Ingredients for the recipe

Aromiks Garlic Seasoning 160g
159.80

Aromiks Garlic Seasoning 160g

160 g

Ingredients

Aromiks Garlic Seasoning 160g

12 г.

Iberica Garlic Cloves 100g

3 шт.

Tomato

500 г.

Armando Cheddar Cheese

25 г.

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Cykoria S.A. Ground Red Sweet Pepper Spice 20g

1 шт.

Bay Leaf

1 шт.

Kamis Black Pepper Pea Spices

5 шт.

Carrots

1 шт.

Vita Verde Carrots and Celery Vegetable Sticks 180g

50 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

48 г.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Для бульйону потрібно: цибулю, моркву, селеру помити, почистити, нарізати шматками середньої величини та обсмажити на сухій сковорідці до м'якості. Налити в кастрюлю 1 л. води, поставити на вогонь та довести до кипіння. Додати овочі. Посолити за смаком, покласти лавровий лист та перець. Варити 10-12 хвилин. Зняти з вогню, забрати овочі, а бульйон процідити через полотняний рушник або кілька шарів марлі.

02

Цибулю та часник почистити, дрібно нашинкувати. Солодкий перець помити, видалити плодоніжку та насіння, нарізати невеликими кубиками. У великій сковорідці з високими бортиками розігріти оливкову олію, додати цибулю, часник та перець, обсмажувати 3 хвилини. Додати чилі, розмішати та залишити на дуже повільному вогні на 5 хвилин.

03

Тим часом помідори помити, шкірку хрестоподібно надрізати, ошпарити окропом та зняти шкірку. Нарізати плоди великими кубиками. Додати помідори в сковорідку з цибулею та часником. Продовжити готувати на повільному вогні, періодично помішуючи, поки суміш не загусне, приблизно 15 хвилин.

04

З черствого білого хліба зрізати скоринку. Нарізати хліб невеликими кубиками, додати в сковорідку з овочами. Влити гарячий бульйон та варити без кришки 15 хвилин, поки суп не стане як густа юшка. Спробувати: якщо потрібно, додати сіль. Накрити кришкою та залишити на повільному вогні до подачі на стіл.

05

Приготувати часниковий хліб. Розігріти духовку до 180°С. Шматки багету (чи іншого білого хліба) викласти на деко, побризкати оливковою олією, присипати тертим твердим сиром та часниковою приправою. Поставити в духовку на 3 хвилини. Подавати суп дуже гарячим часниковим хлібом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min