
Соус "Море"
Головне завдання будь-якого соусу - доповнити і підкреслити істинний смак страви, а в деяких випадках - перетворити. Повірте соус "морэ" стане універсальним засобом перевтілення ваших страв в ефектні кулінарні шедеври. Солоний і ніжний сир, присутній в цьому рецепті, здатний на багато: задовольнити, здивувати і наситити. Хочете, можете просто додати соус в салат, надати тонкість класичній вермішелі, або ж підкреслити апетитність м'ясних рулетиків. Будь ласка, фантазія в даному випадку стане вірним помічником. Як бачите можливості ніжного соусу невичерпні. Спробуйте, і переконаєтеся, що нічого немає ніжнішого за соус із французьким мотивом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
St. Moret Le Gout Primeur Cream Cheese 53% 150g
300 г.
7 Flour 1kg
2 ст. л.
Eco Powder Mustard
1/2 ч. л.
Homemade Butter
2 ст. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
У ємність помістити 2 ст. л. розтопленого вершкового масла. Додати до нього борошно і гірчичний порошок.
02
Перемішати. Влити молоко. Тушкувати соус до загустіння.
03
Додати в соус сир. Розмішати. Дати йому повністю розчинитися. Посолити і поперчити за смаком. Соус готовий.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)