Соус "Божоле" - Image

Соус "Божоле"

Number of servings: 8Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Вишуканий соус "Божоле" прийшов до нас із Франції. Зробити його в домашніх умовах дуже легко і швидко. Скажемо більше, що основна частина часу йде на випарювання вина. Соус робиться на основі арахісової, оливкової олії, ну і, звичайно, ж червоного вина. Це головні інгредієнти, які у поєднанні з іншими інгредієнтами дадуть той прекрасний, вишуканий, витончений французький смак. Цей божественний, шовковистий смак соусу надовго залишиться у вас в пам'яті. Консистенція соусу "Божоле", якщо слідувати точно за рецептом, вийде густою. Соус ідеально підходить до страв з яєць, м'яса і птиці. Перевага соусу полягає в тому, що він не тільки швидко готується, але його не треба настоювати.

Ingredients for the recipe

Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
374.30

Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg

1 kg

Ingredients

Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg

1 шт.

Vinnytsia Mustard 125g

1 ч. л.

Golden Kings of Ukraine Peanut Oil 0.35l

150 мл.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

50 мл.

Вино Chateau Perthus Red Dry Wine 13% 0.75l

120 мл.

Mengazzoli Red Wine Vinegar 1l

1 ст. л.

Salt Egypt

щіпка

Vash Tsukor Sugar 10kg

щіпка

Preparation steps

01

Потрібно з’єднати 100 мл. вина і цукор. Для того, щоб вино випарити, його потрібно поставити на великий вогонь.

02

Далі потрібно змішати жовток і гірчицю, додати щіпку солі і тоненькою цівкою влити арахісову і оливкову олію.

03

Потім поступово додати винний оцет, випарене вино і те, що залишилося (20 мл.).

04

Перемішати вінчиком.

05

Соус можна використовувати відразу.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min