Салат «Сомбреро»  - Image

Салат «Сомбреро»

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Пропонований іспанський салатик на наше з Вами здивування названий на честь мексиканського національного головного убору – соломиного капелюха сомбреро. Чому саме так – історія, на жаль, замовчує. Однак є припущення: завдяки своєму ефектному і строкатому вигляу страва має якусь схожість з яскравим мексиканським капелюхом, який, до речі, має іспанські корені. У першу чергу, «Сомбреро» високо цінують завдяки неповторному поєднанню апетитного соковитого м'яса, солодких овочів і бобових. Такий колоритний і смачний салат стане гідною прикрасою Вашого святкового столу і приведе в захват всіх гостей. Не дивлячись на свою легкість (в салаті не використовується майонез), він досить ситний і поживний.

Ingredients for the recipe

Argal York Sandwich Ham
399.00 - 569.00

Argal York Sandwich Ham

per 1 kg

Ingredients

Argal York Sandwich Ham

200 г.

Kappa Sweet Pepper

150 г.

Packed Onion from 3kg

60 г.

Heinz Canned Sweet Corn 400ml

160 г.

Khutorok Peas green 410g

100 г.

Greek Salad

60 г.

Salt Egypt

за смаком

Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g

40 мл.

Preparation steps

01

Шинку нарізати кубиками або соломкою. З кукурудзи і горошку злити рідину. Болгарський перець очистити від насіння і нарізати кубиками.

02

Салат помити, просушити, нарвати руками. Цибулю очистити від лушпиння, подрібнити і обшпарити окропом.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати олію і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min