
Листковий грибний салат із шинкою і чіпсами
Листковий грибний салат із шинкою і чіпсами - дуже ніжний салат, готується він швидко і нескладно. Його цілком може приготувати будь-яка людина, не пов'язана з кулінарією. Шинка має пряний смак, який дає салату неповторний аромат. Із грибів для цього салату підійдуть, як печериці, так і білі гриби. Салат із шинкою і грибами - це прекрасна прикраса святкового столу, адже він не тільки смачний, але й оригінально виглядає. Його верхній шар присипається жовтками і прикрашається квітами з цілих чіпсів. Звідси його ще часто називають «Орхідея». Після завершення приготування цей салат краще поставити на деякий час в холодильник, щоб всі шари просочилися, і салат став соковитим.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Argal York Sandwich Ham
200 г.
Wiejskie Ziemniaczki Pork with Herbs Potato Chips 130g
50 г.
Chicken Egg C0 1pc
2,5 шт.
Korean Style Carrots
100 г.
Grana Padano 32% cheese
150 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
за смаком
Preparation steps
01
Шинку з грибами нарізати дрібною соломкою, 2 яйця відварити і натерти на тертці, моркву подрібнити.
02
На велику тарілку викласти спочатку моркву, на неї гриби, більшу частину чіпсів розім'яти в крихту, зверху на них викласти шинку, сир і в самий верх викласти шар яєць.
03
Кожен шар необхідно змащувати майонезом, в тому числі і самий верхній. Прикрасити салат зверху чіпсами і натертим яєчним жовтком, сформувавши квіти.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores