Скумбрія запечена із цибулею і кропом - Image

Скумбрія запечена із цибулею і кропом

Number of servings: 3Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Усім нам-господиням довго доводиться стояти біля плити, щоб порадувати рідних смачною стравою. Звісно, стояти біля плити декілька годин - нелегка праця. Що ж тоді приготувати, щоб було швидко, смачно і ситно? Пропонуємо вам відкрити для себе новий рецепт - скумбрію запечену з цибулею і кропом. Для її приготування знадобиться зовсім небагато часу, і сил. Прикрасити можна часточками лимона і додати багато зелені. Також прикрасою можуть послужити листя салату, оливи, журавлина, морква, нарізані помідори тощо. Фантазуйте, експериментуйте, а рідні, не сумнівайтесь, вам скажуть " спасибі" за незабутній обід.

Ingredients for the recipe

Mackerel
209.10

Mackerel

per 1 kg

Ingredients

Mackerel

600 г.

Onion

1 шт.

Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g

2 ст. л.

Lemon

1 шт.

Pripravka Dill Spices 10g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Preparation steps

01

Скумбрію очистити і гарненько промити. Обсушити на паперовому рушнику і розділити на філе (можна узяти і готове філе). Натерти рибу сіллю і перцем.Для надання ніжнішого смаку можна натерти рибу лимоном.

02

Форму змастити олією, покласти рибу. Зверху покласти кільця лука. Помістити в розігріту до 180°C градусів духовку і запікати хвилин 30. Перед подачею посипати зеленню кропу.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min