Шоколадний фондан - Image

Шоколадний фондан

Number of servings: 5Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Дуже простий і досить смачний десерт із не менш улюбленим нам шоколадом. Присутність цієї солодкості в рецепті вже говорить про ніжність і вишуканість страви. Доступний набір інгредієнтів: шоколад, борошно, яйце і цукор - це й увесь склад французького тістечка (Франція - батьківщина шоколадного фондана). Щоб приготувати шоколадні солодощі, треба обов'язково дотримуватися рецептури, і тоді все вийде чудово. Не сумнівайтеся, десерт обов'язково підкорить ваше серце і гостей у тому числі. Ідеальне частування до чаю, яке передає теплоту і турботу своїм ніжним смаком. Із завданням здивувати і підкорити, ви впораєтеся на відмінно. Спробувавши один раз, душа обов'язково зажадає продовження банкету!

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

50 г.

Biscuit-Chocolate Waffles with Сhocolate Truffle 50g

500 г.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

10 шт.

Homemade Butter

130 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

140 г.

Aro Powdered Sugar 250g

по вкусу

Preparation steps

01

Узяти гіркий шоколад і вершкове масло і розтопити на водяній бані. Додати до вже розтопленого шоколаду 140 г. цукру. Дуже добре перемішати. Далі взяти яйця і відокремити жовтки від білків. Збити жовтки у піну і додати до шоколаду, ретельно вимішуючи.

02

Додати в розтоплений шоколад жовтки, перемішати, потім додати просіяне борошно. Викласти в підготовлену форму (змащену маслом) шоколадно-яєчну масу і випікати 10 хвилин при температурі 200ºС. Готові кекси посипати цукровою пудрою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min