Шоколадний кисломолочний сир з арахісом - Image

Шоколадний кисломолочний сир з арахісом

Number of servings: 2Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Любите кисломолочний сир і вважаєте його дуже корисним? Ви абсолютно праві. Цей чудовий кисломолочний продукт - просто джерело корисних для здоров'я речовин. Єдине, що можемо порадити: використовуйте його як інгредієнт різних страв. Скористайтеся для початку запропонованим рецептом. Шоколадний кисломолочний сир з арахісом - смачний, нескладний у приготуванні десерт. Його консистенція кремова. Кремовості, а також рівномірності у забарвленні цього шоколадного десерту Ви досягнете, старанно вмішуючи какао в кисломолочний сир. Від смаку останнього буде залежати результат приготування страви. Отже, кисломолочний сир вибирайте м'який. Зернистий і занадто кислий - не бажано.

Ingredients

Кисломолочний сир

250 г.

Какао-порошок

3 ст. л.

Фруктоза

2 ст. л.

Цукор ванільний

0,5 ч. л.

Арахіс

1 ст. л.

Preparation steps

01

Викласти кисломолочний сир у миску, обережно додати в нього какао-порошок, перемішати за допомогою блендера.

02

Додати в суміш фруктозу і ванільний цукор, ретельно перемішати до однорідного стану.

03

Всипати в миску арахіс, перемішати. Розкласти в порційні мисочки, поставити їх в холодильник, щоб трохи охолодити.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min