Сангрія з яблуками і коньяком - Image

Сангрія з яблуками і коньяком

Number of servings: 10Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Літо - це прекрасна спекотна пора. Для того, щоб максимально комфортно насолодитися цим часом, пропонуємо Вашій увазі рецепт освіжаючого прохолодного коктейлю родом з Іспанії під назвою «Сангрія». Існує багато різновидів цього напою. Здавна головним компонентом, який входить до будь-якого складу сангрії, є червоне вино і фрукти. У даному рецепті використовується також коньяк. Правильно приготовлений напій ні в якому разі не повинен п'янити, а навпаки, освіжає і бадьорить.

Ingredients for the recipe

J.Hofstatter Schiava Dry Red Wine 0.75l
574.80 - 702.20

J.Hofstatter Schiava Dry Red Wine 0.75l

750 ml

Ingredients

J.Hofstatter Schiava Dry Red Wine 0.75l

2 пляшки

Frapin Cognac 40% 0.7l

100 мл.

Freshme Orange Juice 0.5l

100 мл.

Vash Tsukor Sugar 10kg

50 г.

Orange

2 шт.

Lemon

2 шт.

Lime

3 шт.

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

2 шт.

Devaitis Carbonated Mineral Water 2l

2 склянки

Preparation steps

01

У великій каструлі змішати вино, коньяк, апельсиновий сік і цукор. Перемішати до розчинення цукру.

02

Додати апельсин, нарізаний тонкими скибочками, лимон, лайм, нарізані кружечками, і яблука, нарізані скибочками.

03

Поставити в холодильник на 1 годину.

04

Дістати з холодильника і додати газовану воду. Подавати в келихах з льодом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Seabass baked in foil

Seabass baked in foil

2

30 min