Салат з печінкою тріски - Image

Салат з печінкою тріски

Number of servings: 6Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

З печінкою тріски можна приготувати величезну різноманітність страв, проте найпопулярнішими вважаються салати. Вони можуть бути простими і більш складними, приготованими з безлічі інгредієнтів, як в запропонованому рецепті. Перед додаванням печінки тріски в салат, щоб видалити з неї надлишок жиру, кожен шматочок обсушують на паперовій серветці. Моркву для цього салату використовують як у вареному, так і в свіжому вигляді. Огірки краще брати мариновані. Завдяки чудовим смаковим властивостям печінки тріски будь-який салат з неї можна сміливо подавати на святковий стіл.

Ingredients

Печінка тріски

250 г.

Картопля

400 г.

Морква

200 г.

Яйце

4 шт.

Мариновані огірки

200 г.

Сіль

за смаком

Майонез

за смаком

Preparation steps

01

Відварити картоплю і моркву до готовності.

02

Картоплю нарізати кубиками.

03

Моркву почистити і натерти на середній тертці.

04

Яйця відварити і натерти на середній тертці.

05

Огірки нарізати кубиками.

06

З печінки тріски злити олію, печінку розім'яти виделкою.

07

Все перемішати. Посолити. Заправити майонезом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Салат з печінкою тріски – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua