Салат з гранатом, яблуком і квасолею - Image

Салат з гранатом, яблуком і квасолею

Number of servings: 4Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Рубінові зернятка граната – дивовижні ягоди. Багаті вітамінами і мікроелементами, вони володіють пікантним кисленьким смаком. Тому гранат є частим «гостем» в самих різних салатах і використовується, як правило, в якості ефектної прикраси. Пропонований салат – не виняток. Вхідний до складу гранат робить страву по-справжньому святковою і яскравою. До того ж він відмінно поєднується з кислими яблуками та квасолею. Рекомендуємо використовувати червоний сорт квасолі. Не дивлячись на свою поживність, цей бобовий продукт рекомендується вживати з метою зниження ваги. Легкий і ситний, смачний і швидкий, вишуканий і пікантний – список незаперечних переваг цього салату можна продовжувати вічно.

Ingredients for the recipe

Elite Pomegranate
348.00

Elite Pomegranate

per 1 kg

Ingredients

Elite Pomegranate

300 г.

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

160 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

20 мл.

Ellada Balsamic Vinegar 150ml

10 мл.

Veres Tender Beans 400g

160 г.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Гранат розібрати на зерна. Салат помити і просушити. Нарвати салат руками. Яблука помити, видалити серцевини і нарізати шматочками.

02

З квасолі злити рідину. Змішати всі інгредієнти, посолити, заправити оливковою олією, бальзамічним оцтом і перемішати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min